Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шрот соняшниковий 38 + (протеїн більше 38 %)
Перевагою соняшникового шроту є відсутність речовин, які негативно впливають на засвоєння інших нутрієнтів, тому перетравність продукту досягає 75-80 відсотків.Технологія отримання шроту відрізняється від технології виробництва макухи, тому вміст ліпідів у ньому варіюється від 1 до 3 відсотків. Що стосується протеїну, то в соняшниковому шроті він є найбільш повноцінним по амінокислотному складу (особливо в порівнянні зі злаками). Клітковина позитивно впливає на перетравлюваність кормів і обов'язково повинна бути присутня в раціоні всіх сільськогосподарських тварин — це особливо важливо для живих організмів з однокамерним шлунком. Застосування шроту соняшникового в тваринництві дозволяє:
- істотно поліпшити обмінні процеси;
- зміцнити імунітет;
- підвищити інтенсивність росту молодняку;
- підвищити несучість;
- підвищити якість продукції.
Випускається в формі пресованих пластин різного розміру, може бути подрібненим, гранульованим або у вигляді крупи.
Детальна інформація по телефону +38 067 61 62 063