Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шрот соєвий 45+ (протеїн більше 45 %)
Переваги шроту з сої
Якісний соєвий шрот є корисною харчовою добавкою, за допомогою якої вдається:
- підвищити добовий приріст маси тварин і птиці;
- збільшити надої і якість молока;
- нормалізувати обмін речовин;
- підвищити засвоюваність інших компонентів комбікорму;
- зміцнити імунітет.
Кормовий соєвий шрот — це єдине рослинне джерело двовалентного заліза, яке добре засвоює організм тварини.В своєму складі продукт містить всі поживні речовини вихідної сировини і є протеїновим лідером, кількість якого тут може досягати 50% при засвоюваності до 90%. За своїм складом білки сої є більш повноцінними, ніж білки зернових. Їх нестача в раціоні харчування тварин є основною причиною низької продуктивності і приросту маси, тому соєва харчова добавка може бути рекомендована як обов'язкова складова комбікормових сумішей. Велика кількість макро - і мікроелементів, вітамінів групи В і Е, робить шрот з сої найякіснішою харчовою добавкою, яка застосовується в тваринництві. Процентний вміст корисних речовин у готовій продукції залежить від якості сировини і технології переробки сої, але вона завжди містить наступні компоненти:
- білки;
- незамінні амінокислоти (лізин, метіонін, аргінін та ін.)
- фосфор, калій;
- вітаміни групи В, вітамін Е.
Детальна інформація по телефону +38 067 61 62 063