Кількість
|
Вартість
|
||
|
Тип: | Комплексне хелатне мікродобриво |
Призначення: | позакореневе підживлення, Кореневе підживлення |
Культура: | Баштанні культури, виноград, полуниця й Суниця, ягідні культури |
ОПИС
ПЛОДОВО-ЯГІДНІІ складається з ідеально збалансованих NPK та мікроелементів в хелатній формі: Заліза (Fe), Сірки (SО ), Цинку (Zn), які беруть участь в процесі синтезу білків нуклеїнової кислоти і метаболізмі гормону ауксину. Марганець (Mn) і Мідь (Cu) активують ферментні процеси, збільшуючи продуктивність культури. Бор (B) поліпшує запилення квітів зав’язі і плодоносіння. До складу препарату входять вітаміни групи В, органічні кислоти і амінокислоти. Такий унікальний комплекс сприяє збільшенню урожайності та якості плодово-ягідних культур.
Хімічний склад, г\л:
Азот (N) |
44-48 |
Медь (Cu) |
6,0-6,5 |
Фосфор (P2O5) |
50-52 |
Цинк (Zn) |
7,0-7,5 |
Калий (K2O) |
30-32 |
Бор (В) |
3,5-4,0 |
Сірка (SO3) |
16-18 |
Молибден (Мо) |
0,05-0,07 |
Марганець (Mn) |
5,5-6,0 |
Кобальт (Со) |
0,03-0,05 |
Железо (Fe) |
11,5-12,0 |
Никель (Ni) |
0,006-0,0065 |
Листкове підживлення (норми витрати поза комплексною схемою застосування)
Культура |
Фаза розвитку |
Кількість препарату, л/Га |
Витрата робочого розчину, л/Га |
Полуниця, суниця, малина, смородина, ожина, аґрус
|
Початок цвітіння |
0,3 |
500 |
2-а хвиля цвітіння, формування зав’язі |
0,5 |
||
Дозрівання |
0,5 |
||
Яблуня, груша, айва, вишня, черешня, слива, абрикос, персик |
Початок цвітіння |
0,5 |
500 |
2-3 недели после цветения, формированиязавязи |
1,0 |
||
Дозрівання |
1,0 |
||
Виноград |
Перед початком цвітіння перед дозріванням ягід |
1,0 |
500 |
1,5 |
Умови зберігання: добриво зберігати в оригінальній упаковці, в захищеному від прямих сонячних променів приміщенні при 0 0температурі від + 5 С д о + 20 С . Техніка безпеки: добриво безпечне для навколишнього середовища, людей, тварин та комах (4-й клас не-безпеки). Не горючий. П ри потраплянні н а шкіру ч и в очі - з мити водою.
ОЧІКУВАНИЙ ЕФЕКТ
- Прискорює процес цвітіння
- Збільшує кількість зав’язей та плодів
- Знижує рівень нітратів в продукції
- Посилює стійкість до абіотичних і біотичних стресів та впливів
- Збушує поживних речовин і вітамінів в готовій продукції
- Збільшує врожайність та смакові якості продукції