Кількість
|
Вартість
|
||
|
HC Имисан
Апробаційні ознаки
Насіння Великих розмірів, чорного кольору.
Висота 160 - 180 см.
Кошик Тонка, випуклої форми, діаметром 20 - 23 см.
Стебло Середньої товщини.
Облистянність Відмінна, в фазі початку бутонізації листя повністю закриває грунт.
Коренева система Потужна, сильно розгалужена, дозволяє використовувати грунтову вологу з глибини 2,0 м.
БІОЛОГІЧНІ ОЗНАКИ
Група стиглості Середньоранній, 110 - 112 днів.
Інтенсивність зростання на початковому етапі вегетації Висока (8 балів).
Вилягання Висока (8 балів).
Посухостійкість Підвищена (9 балів).
Стійкість до осипання Висока (9 балів).
СТІЙКІСТЬ До ХВОРОБ
Стійкість до іржі Підвищена (9 балів).
Стійкість до фомопсису Висока (9 балів).
Стійкість до соняшникової молі Висока (8 балів).
Стійкість до фомозу Висока (8 балів).
Стійкий до рас вовчка (вовчка) A, B, C, D.
ГОСПОДАРСЬКІ ОЗНАКИ
Потенційна врожайність 5,50 т / га.
Щільність перед збором 55 - 60 тис. Рослин / га.
Лузжистість 22 - 24%
Вміст олії в насінні 48,0 - 50,0%
Вміст білків 16,0 - 18,0%
Переваги гібрида
Насіння соняшника «НС Імісан» має підвищену стійкість:
- до посухи. Потужна коренева система дозволяє рослинам використовувати грантові води на глибині 2 м;
- осипання;
- поширених хвороб (іржа, фомопсис, борошниста роса та ін.).
«НС Імісан» нечутливий до гербіцидів групи імідазолінонів, і це спрощує боротьбу з шкідливими рослинами на всіх етапах його розвитку. Виробникам соняшника, які використовують гібрид, не потрібно шукати методи знищення бур’янів.
Насіння соняшнику «НС Імісан» швидко росте, відноситься до середньоранніх культур. Від посіву до збору урожаю потрібно лише 110-112 днів. Дуже інтенсивно культура росте на фазі вегетацій та досягає висоти 150-160 см. Перед початком бутонізації листя повністю покриває ґрунт.
«НС Імісан» — масляниста культура, яка має дуже високий вміст олії у насінні: від 48 до 50%, тому з його збутом не буде виникати ніяких перешкод. Особливо якщо врахувати, що Україна займає провідні позиції на світовому ринку соняшникового масла, попит якого постійно росте переважно за рахунок китайських споживачів, які оцінили смак і якість продукту.