|
Кількість
|
Вартість
|
||
|
|
|||
| Тип: | Комплексне хелатне мікродобриво |
| Призначення: | позакореневе підживлення |
| Культура: | бобові культури |
ОПИС
БОБОВІ - це ідеально збалансоване та підібране NPK, а також мікроелементи в хелатній формі Молібден (Mo) та Кобальт (Co), які покращують азотний обмін в клітках рослин, сприяють утворенню білків, підсилюють процеси фотосинтезу та азотфіксації. В препарат також входять хелати Бора (B), Цинку (Zn) та Заліза (Fe), які відіграють особливу роль у фотосинтезі, синтезі білків, вуглеводів, нуклеїнової кислоти і метаболізмі фітогормону ауксину.
Хімічний склад, г\л:
|
Азот (N) |
50-52 |
Мідь (Cu) |
11,0-11,5 |
|
Фосфор (P2O5) |
52-55 |
Цинк (Zn) |
12,0-12,5 |
|
Калій (K2O) |
80-85 |
Бор (В) |
6,2-6,8 |
|
Сірка (SO3) |
30-32 |
Молібден (Мо) |
2,5-3,5 |
|
Марганець (Mn) |
10,5-11,0 |
Кобальт (Со) |
1,1-1,2 |
|
Мідь(Cu) |
11,0-11,5 |
Нікель (Ni) |
0,01-0,015 |
Функціональні й біологічно активні добавки, г\л:
|
ПАР-ад’ювант |
20-25 |
Органічні кислоти |
150-155 |
|
Вітаміни групи В |
0,5-0,7 |
Амінокислоти |
15-17 |
|
Нікотинова кислота РР |
0,3-0,5 |
ФГАР |
1,0-1,2 |
|
Вуглеводи |
10-15 |
Агротехнічні показники:
|
Щільність, г\л |
рН |
Розчинність у воді |
Ступінь хелатування |
рН робочого розчину |
Хелатуючий агент |
|
1180-1250 |
7,6-8,6 |
100% |
100% |
7,04-7,12 |
ОЭДФ-ЛК |
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАСТОСУВАННЯ ТА ДОЗИ:
Рекомендована норма обробки посів материалу 1- 1,5 літра на 1 тонну.
|
Культура |
Фаза розвитку |
Кількість, л\га |
Витрата робочого розчину, л/Га |
|
Соя, горох |
3-5 листків |
0,5 |
200 |
|
Бутонізація – початок цвітіння |
1,0-1,5 |
При застосуванні препарату р екомендоване сумісне в икористання з карбамідом ( 5-15 кг/Га). ТМ "LEAF-FORTE" пропонує застосовувати даний препарат спільно з гуміновими добривами, біофунгіцидами (УЛЬТАФІТ), м онокоректорами ж ивлення т а к омплексними м акродобривами в ласного в иробництва.
ОЧІКУВАНИЙ ЕФЕКТ
- ЗБІЛЬШЕННЯ енергії проростання насіння;
- ЗБІЛЬШЕННЯ польової схожості;
- ПОСИЛЕННЯ стійкості до абіотичних і біотичних стресів і впливів;
- ПОСИЛЕННЯ процесу нітрифікації й оптимізація азотного живлення;
- ЗБІЛЬШЕННЯ числа квіток і зменшення опадання зав’язей;
- ЗБІЛЬШЕННЯ врожайності;
- ПОЛІПШЕННЯ товарних показників урожаю (збільшення вмісту білка).

